E-mail

Voorbereidende bijeenkomst op donderdag 16 juni in Wijnbar Koffie&Ambacht

Voorbereiding culturele agenda

Programmamanager Cultuur&Campus Saskia Pothuis en  Jeroen Chabot, directeur van de Willem de Kooning Academie, gingen in april in een kunstcentrum in debat met een groep geïnteresseerden.

Dit initiatief kwam vanuit de talkshow We ❤ Charlois, en stond onder moderatie van Dominic Schrijer, en is door de werkgroep Programmering op de kalender van de Cultuur&Campus geplaatst. Bezoekers gaven tijdens die avond aan interesse te hebben in de ruimtelijke, fysieke en culturele activiteiten rond de Cultuur&Campus. Het is een groep van omwonenden van de toekomstige locatie van de Cultuur&Campus, die kritisch zijn, creatief en nog niet allemaal zijn gehoord. Van 15-17 is er op donderdag 16 juni een voorbereidende bijeenkomst voor het cultuur programma vanuit Cultuur & Campus. We spreken door op basis van het verslag van de avond in een kunstcentrum, ditmaal bij Wijnbar Koffie & Ambacht (met dank aan Gilbert van Drunen).

Een doel is om te kijken waar we kunnen samenwerken in de culturele programmering en vervolgdebatten rond de Cultuur & Campus. En dat zijn er nog de laatste nieuwtjes uit de wijken rondom als ook het kennis maken onderling waardoor je komst al nuttig is. Het is ook mooi weer. Consumpties zijn vooralsnog voor eigen rekening.

Datum: Donderdag 16 juni 2022

Waar: Wijnbar Koffie & Ambacht, Ebenhaëzerstraat 52A, 3083 RP Rotterdam

Tijd: 15:00-17:00